Dit doen we

Al ruim twintig jaar onderwijs geven we onderwijs aan kinderen in de leeftijd van van 4-16 jaar, begeleiden ouders, leiden jonge docenten op en helpen ze aan werk. Ook helpen we bij praktische belemmeringen zoals schoolgeld of een lange reistijd. Het educatieve centrum in Pacung wordt sinds 2017 volledig gerund door een Indonesisch team.

Onderwijs kinderen

Sinds 2017 geven we les in Kumara Sentana, de kleuterschool van Learning for Life Bali. Hier kunnen kinderen spelend leren en tegelijkertijd worden ze voorbereid op het basisonderwijs. Daarnaast verzorgen we naschoolse programma’s voor kinderen in de basisschoolleeftijd en kinderen tussen 12-16 jaar oud.
Bij onze naschoolse programma’s focussen we niet alleen op de taal- en rekenvaardigheden, maar leren kinderen ook communicatieve, sociale en creatieve vaardigheden. Kinderen leren verhalen vertellen, naar elkaar luisteren en krijgen les in muziek en tekenen.

Dit doen we

We verzorgen ruim twintig jaar onderwijs voor kinderen van 4-16 jaar, begeleiden ouders, leiden jonge docenten op en helpen ze aan werk. Het educatieve centrum in Pacung wordt sinds 2017 volledig gerund door een Indonesisch team.

...Lees meer

Onderwijs kinderen

Vanaf drie en een half jaar zijn kinderen welkom in Kumara Sentana, de kleuterschool van Learning for Life Bali. Spelend leren in themahoeken binnen en buiten: keuken, bouw, winkel enzovoort.
Een kleuterschooldiploma is het toegangskaartje voor het basisonderwijs. Vaak is het schoolgeld of de lange reistijd
een drempel. LFLB voorziet in deze behoefte. Jaarlijks bezoeken ruim vijftig kleuters de kleuterschool in Pacung. Samen spelen, samen delen. Moderne en traditionele, lokale spelletjes. Leren spellen en tellen. Leren luisteren en vertellen.
Knutselen, muziek maken, tekenen.

Lees minder