Door LFLB bedrijfssponsor te worden, geeft u een waardevolle invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met uw steun aan beter onderwijs geeft u kinderen de kans van hun leven! Want een kind dat leert, is een kind met kansen. Op school leer je niet alleen lezen, schrijven en rekenen. Je leert er ook vriendschappen aangaan, relaties ontwikkelen en zuinig zijn op je lichaam. Wat je op school leert, is voor altijd.

Voordelen van bedrijfssponsor worden

Door LFLB te steunen geeft u kinderen de kans om uit te groeien tot zelfstandige volwassenen vol zelfvertrouwen. En daar heeft uw bedrijf ook profijt van!

Helpt uw bedrijf mee?

Miljoenen kinderen en jongeren wereldwijd krijgen geen of geen goed onderwijs. LFLB werkt hard om dat te veranderen in Bali, maar dat kunnen we niet zonder u. Helpt uw bedrijf mee om kinderen de kans te geven zich te ontwikkelen?

  • Draag LFLB eenmalig een warm hart toe, klik hier om te doneren.
  • Geef een eindejaarsgeschenk. Schenk LFLB een cadeau aan het einde van het jaar, bijvoorbeeld als onderdeel van een kerstpakket aan uw relaties of werknemers.
  • Doe een gift in natura. Zet de expertise van uw medewerkers in of ondersteun met goederen zoals kantoorartikelen.

Contact opnemen

Wij horen heel graag uw ideeën en suggesties om samen te werken. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met ons info@learningforlifebali.com.